Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Όταν ο εκπαιδευτικός είναι "φωτισμένος"....

 
Στις 15 Νοεμβρίου είχα την χαρά να παρακολουθήσω στο σχολείο των παιδιών μου, το 12ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου, το θεατρικό που ετοίμασε η έκτη τάξη με θέμα την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.
Πέρα του ότι είχα την τιμή να συμμετάσχει ο γιος μου σε αυτό, ήταν τόσο ιδιαίτερη η προσέγγιση που επέλεξαν οι δασκάλες των παιδιών σε βαθμό που κατάφερε να φορτίσει συγκινησιακά, όχι μόνο τους γονείς που παρακολουθούσαν, αλλά και τα μικρότερα παιδιά που σε παρόμοιες περιπτώσεις είναι το λιγότερο αδιάφορα.
Η κυρία Κατερίνα και η κυρία Χρυσούλα που είναι υπεύθυνες για τα παιδιά, πέρα του ότι είναι δύο εξαιρετικές εκπαιδευτικοί, είναι πάνω από όλα άνθρωποι με ευαισθησίες και σωστοί παιδαγωγοί. Είναι εξαιρετική τύχη για το σχολείο να έχει δύο τέτοιες δασκάλες, είναι μεγάλη χαρά για μας να γνωρίζουμε πως τα παιδιά μας περνάνε τις σχολικές τους ώρες μαζί τους.

Όσο για μένα... για δεύτερη φορά σε λίγες μέρες τράβηξα με αφορμή την παράσταση των παιδιών αυτή τη φορά, μερικές από τις πιο όμορφες φωτογραφίες που έχω τραβήξει όσα χρόνια ασχολούμαι με την φωτογραφία!

Είναι τόσο λυτρωτικό να σε ικανοποιεί το αποτέλεσμα όταν πραγματικά αγαπάς αυτό που κάνεις.
Μπορείς ακόμα και μέσα από μια ασπρόμαυρη φωτογραφία να δεις όλο το χρωματικό φάσμα!





Creative Commons License
Οι παραπάνω φωτογραφίες χορηγούνται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου